Din obegränsade potential


Fråga: Vad betyder ordet ”potential”?
Svar: Kapaciteten för tillväxt eller förbättring; en möjlighet; en kraft.

Om du till exempel sitter på en låda dynamit, sitter du på en potential. Dynamiten exploderar inte, men den skulle kunna göra det.

Faktum: Du sitter verkligen på en låda dynamit, och den är stor!

”Dina potentialer är mycket större än någon någonsin låtit dig tro.”
– L. Ron Hubbard

Just nu är du kapabel att göra förbättringar i din karriär, dina finanser och ditt liv. Förbättringar som är mer betydelsefulla och mer tillfredsställande, än någonting du någonsin gjort. Du kan potentiellt krossa dina tidigare prestationsrekord, eliminera dina värsta problem och känna dig helt underbar. Allt du har gjort i det förflutna blir mindre jämfört med vad du kan göra i framtiden.

De flesta människor har en felaktig idé angående framgång. De tror: ”Man kan bara göra så mycket” eller ”man måste bara fortsätta att försöka” eller ”framgång tar tid.”
Sådant tänkande saktar ner dig och begränsar dina prestationer i livet.

Tag i stället helt enkelt en ny titt på dig själv, dina vanor och ditt tänkande. Och agera sedan!

Du måste komma ur dina gamla hjulspår för att kunna göra en betydelsefull, omedelbar förbättring i din karriär och ditt liv. Du måste komma över din böjelse för säkra, konservativa planer.Bryt gamla mönster och finn nya attityder.

Nöj dig inte med små förbättringar. Gör någonting djärvt och spännande. Finn ett mål som du brinner för och få det att hända!

Din destination

När du planerar en semester, börjar du inte med att undersöka resvägen. Du börjar med att välja ett resmål. Färdvägen blir tydlig, när du fokuserar på målet. Och ju större resmålet är, desto mer spännande blir färden.

Vilken är den mest spännande destination du kan tänka dig för dig själv? Vilket mål får ditt hjärta att dunka? Vilket mål får dig på gott humör?

Detta är dina potentialer. Detta är dina drömmar. Detta är vad du kan tro på!

För att nå dit, börja med att koncentrera dig på slutresultatet. Sätt dig själv in i dina drömmar. Skapa en vision av att du når dina mål.

Agera sedan. Tag ett litet steg, ett stort steg eller ett språng. Ett framsteg kommer att leda till fler framsteg så länge som du kommer i håg att tänka på din slutliga framgång.

Det är tid att starta nu. Fokusera på ett mål och tänd stubinen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *