Din ekonomi i framtiden?


Vad kommer att hända med din ekonomi i framtiden?

Som du känner till så har världen ekonomiska problem. När kommer de dåliga ekonomiska tiderna att upphöra? Enkelt.

”Pengar: en idé understödd av förtroende.”
– L. Ron Hubbard

Många människor betalade inte sina låneamorteringar, så banker förlorade förtroendet för låntagare. De ville inte bevilja lån som kanske inte skulle betalas tillbaka.

Investerare förlorade förtroendet för aktiemarknaden. De var oroliga över att förlora sina pengar, så de sålde sina aktier.

Många arbetare hade inte förtroende för sitt arbete. För att vara säkra slutade de spendera så mycket pengar. De lånade inte heller pengar, eftersom de inte var säkra på att de kunde betala tillbaka dem.

Dock måste människor ha förtroende för att ekonomin ska återhämta sig. Så snart de känner detta förtroende, återhämtar sig ekonomin.

Arbetare behöver känna sig säkra på att de kommer att behålla sina jobb.
Banker behöver ha förtroende för att låntagare kommer att betala tillbaka.
Företag behöver ha förtroende för att människor kommer att köpa deras produkter och service.

För att du ska ha framgång, behöver du också förtroende. Du behöver veta att din framtid kommer att vara framgångsrik.

Vad de flesta människor inte inser är, att deras förtroende för framtiden kan skapas med en mental illusion.

Framtiden

”Framtid är skapandet av en framtida illusion och arbetet mot denna illusion för att göra den till en verklighet.” – L. Ron Hubbard

Om du föreställer dig en dålig framtid, kommer du att titta efter sätt att göra den till verklighet. Om du tror att du ska förlora ditt arbete, dina pengar eller din hälsa, kommer det att hända!

Om du å andra sidan skapar en illusion av en blomstrande framtid, kommer du att hitta sätt att få den att bli sann. Du ser i fantasin en framtid där ekonomiska tillstånd dramatiskt förbättras. Du ser hur alla blir framgångsrika.

Genom att ersätta en negativ illusion av framtiden med en positiv illusion får du nytt självförtroende! Ditt ekonomiska tillstånd förbättras. Du får även människor omkring dig att känna sig trygga.

Rekommendationer

Steg 1: Skapa en illusion av det du önskar i framtiden. Vad som helst.

Kanske du känner dig lyckligare och tryggare i din framtid. Du får kanske mer arbete gjort, tjänar mer pengar, hjälper fler människor eller känner dig friskare än någonsin.

Kanske du också föreställer dig en värld utan fattigdom, krig, vansinne, miljöförstöring, brott eller lidande.

När du väl skapat din framtida illusion, lägg märke till hur du känner dig. Har du mer självförtroende? Om inte, fortsätt att skapa en intressant, blomstrande illusion tills du har det.

Steg 2: Börja göra denna illusion till verklighet.

Vad kan du göra för att få din illusion att bli verklig? Vad kan du göra denna månad? Vilken enkel sak kan du göra just nu som förändrar en liten del av din illusion till verklighet?

Gör den där enkla saken nu och du kommer att ha mer självförtroende, eftersom du är på väg mot en bättre framtid med mer pengar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *