Är du orolig?

18 jul 2012

Det har aldrig funnits en bättre tid för oro. Enligt nyheterna ser vi fler ekonomiska problem, fler människor som går i konkurs och mer elände än någonsin förut. ”De” säger att vi är mycket oroliga.

Fortsätt läs “Är du orolig?” »

En stor källa till stress med en enkel lösning

14 mar 2012

”Man skulle kunna säga att det finns inåtvända personligheter och utåtvända personligheter. En utåtvänd personlighet är en som kan betrakta omgivningen omkring sig. En inåtvänd personlighet kan bara se inåt på sig själv.” – L. Ron Hubbard från boken Arbetets Problem

Om du är inåtvänd, är din värld mycket liten. Den omfattar dig och din omedelbara omgivning, men ingenting mer. Din största uppmärksamhet är på dig själv.

Din värld är mycket större, om du är utåtvänd. Du ser alla omkring dig. Du kan bättre förstå vad som händer i din familj, din grupp och ditt samhälle. Din uppmärksamhet är utåt och bort från dig själv.

Fortsätt läs “En stor källa till stress med en enkel lösning” »

Hur man förhindrar katastrofer

2 Dec 2011

En av de mest stressande aspekterna när det gäller att styra ditt liv, arbete eller företag är de där förbaskade överraskningarna.

Du går till exempel vidare och tror att allting är bra. Då pang! Din son blir arresterad. Din granne hugger ner ditt träd. Din bil blir stulen.

Vilket jobb som helst kan innehålla överraskande katastrofer. Du blir nedflyttad eller förflyttad. Din arbetskamrat anklagar dig med orätt för stöld. Chefen skriker på dig.

Överraskningar för chefer kan vara mest stressande av alla. En anställd med nyckelroll slutar. En regeringsagent kommer in för att göra en inspektion. En tokig man skriker på din receptionist och vill inte försvinna. Fortsätt läs “Hur man förhindrar katastrofer” »

Vad man ska göra när man känner sig upprörd

26 jul 2011

I några situationer är det rätta svaret att bli arg. Men att brusa upp och överreagera kan förstöra dina förhållanden och din framgång.

Du kunde till exempel känna dig upprörd och säga:

  1. ”Vem stal min penna?!”
  2. ”Jag kan inte tro att du kom hem sent igen. Jag kan faktiskt inte lita på dig.”
  3. ”Jag hör att du ändrade dig! Efter allt mitt hårda arbete. Jag kan inte tro detta!”
  4. ”Hon ringde aldrig tillbaka till mig, så jag antar att hon förkastar mitt erbjudande. Jag ska aldrig arbeta med henne igen!”
  5. ”Han är alltid oenig med mig och jag har fått nog!”

Att dra felaktiga slutsatser och bli upprörd kan allvarligt skada din framgång. Fortsätt läs “Vad man ska göra när man känner sig upprörd” »

Åtta tips till framgång

15 jun 2011

Som du vet är artiklarna på denna hemsida baserade på citat av L. Ron Hubbard.

Följande åtta citat från L. Ron Hubbard kan användas på många sätt för att hjälpa dig att öka din inkomst, minska din stress och göra framsteg mot dina mål.

Efter det att du har läst varje citat fråga dig själv: Hur kan jag använda denna idé för att bli mer framgångsrik? Fortsätt läs “Åtta tips till framgång” »

Hur man har mer kontroll och mindre stress

11 jun 2011

På sin väg mot framgång kan man ibland känna sig överväldigad och ur kontroll.

Du tjänar till exempel inte tillräckligt med pengar för att betala dina räkningar. Kanske ditt arbete inte går så bra. Du känner dig desperat. Du kan inte slappna av.

Ett annat exempel: Du vill lyckas som förälder. Du vill att dina barn ska växa upp och bli lyckliga, friska och värdefulla för samhället. Men dina barn vill inte tala med dig. Din son misslyckas i skolan, och din dotter dejtar en gangster. Du känner dig arg eller förvirrad. Fortsätt läs “Hur man har mer kontroll och mindre stress” »