Peter U Larsson

Vem är jag egentligen?

Peter U Larsson, peterularsson

"Jag vill bara förklara att du är en fantastisk vän. Jag fick kontakt med dig efter att jag separerat från min sambo. Sedan dess har du varit mitt stöd. Du har oförtröttligt läst mina mail om mina vedermödor tillbaka till livet och arbetet. Jag är oerhört tacksam för min kontakt med dig och du har gett mig en grundtrygghet. Du är fantastisk! Birgitta, Trelleborg"

"Tack Peter! Jag önskar dej och din familj en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Du är en underbar människa! Jag är glad att du förgyller livet för så många. Jag är en av dom. Tack för att du tar dig tid och bryr dej. Hälsningar/ M"

Till mina kära barn, underbara föräldrar, släktingar och vänner!

Min tanke med denna presentation är att ge en bild av vem jag är och vad jag vill. Vem är Peter U Larsson? Vad är det som driver honom?

Peter U Larsson? Varför inte Peter Larsson? Detta är inte så allvarligt menat som det kanske låter. Det började en gång i tiden som en rolig grej, när man valde emailadress och domännamn, och sedan har det flutit på.

Jag ser mig själv som en vanlig kille med en stark vilja och bestämda åsikter i vissa ämne.

Älskar människor och hatar orättvisor - så kan man kanske lite drastiskt sammanfatta min livssyn. Mänskliga rättigheter ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Feghet, åsikter, skvaller och fördomar är förödande, tycker jag. Jag beundrar modiga människor som vågar öppna sina ögon och själv titta efter. Människor som vågar stå för sina åsikter, trots att de kanske är rätt ensamma. Mänskligheten bör vara mycket tacksamma mot sådana personer.

Respekt, hänsyn och att värna om de mänskliga rättigheterna är oerhört viktigt.

Jag drivs och uppmuntras av alla lovord och mails från läsarna. Det är verkligen underbart att hjälpa andra människor!

"Jag vill tacka dig peter för din hjälp och de tips du givit mig. Jag kan informera nu att jag har börjat att läsa böcker om personlig utveckling, jag har även börjat lyssna till ljudböcker som olika personer som sysslar med personlig utveckling har gjort. Nu när jag fått upp ögonen för det här så inser jag att det finns fantastiskt mycket kvar att lära, så jag fortsätter på det här spåret. Jag tackar dig och hoppas att du fortsätter att hjälpa människor".

Läs vidare här och se alla fotona!